Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ (додаткова сесія)

    В 2023 році додаткова реєстрація вступників для здобуття освітнього ступеня магістра на єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) відбуватиметься з 12 липня по 14 липня.

 

    Звертаємо увагу, ЄВІ та ЄФВВ будуть проводитися у населених пунктах відповідно до Переліку. Під час додаткової сесії виключно на території України.

 

Перелік населених пунктів, на території яких буде створено пункти проведення вступних випробувань...

 

 

 

    Реєстрація вступників відбуватиметься із застосуванням дистанційних технологій.

 

    Для реєстрації необхідно на електронну пошту приймальної комісії [email protected] одним електронним листом надіслати скан-копії (фотокопії) наступних документів:

 

-      заповнена і підписана вступником заява-анкета; 

-      документ, що посвідчує особу вступника (паспорт, ID-картка тощо);

-      облікова картка платника податків;

-      фотокартка для документів;

-      документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулі роки);

-      для осіб, які потребують створення у пунктах тестування особливих (спеціальних) умов – медична довідка за формою 086-3/о;

-      довідка щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу, видана за місцем навчання (для осіб, які завершують навчання в поточному році, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти).

 

 

    В темі електронного листа вступник обов'язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові.

 

 

    В тексті електронного листа вступник обов'язково вказує:

 

-      прізвище, ім'я, по батькові;

-      реєстраційний номер облікової картки платника податків;

-      спеціальність та освітню програму, на яку планує вступати (перелік спеціальностей та освітніх програм університету – на сайті приймальної комісії на сторінці «Спеціальності та освітні програми» розділу «Магістратура та аспірантура»).

 

    Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність вказаних даних та наявність прикріплених до нього електронних документів.

 

 

    Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення. У разі успішної реєстрації вам буде надіслано електронну копію екзаменаційного листа. Оформлений екзаменаційний листок можна буде отримати засобами поштового зв’язку, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті, або особисто в приймальній комісії університету.

 

 

    Для доступу в електронний кабінет (https://zno.testportal.com.ua/master/login) використовуйте номер та PIN-код в екзаменаційному листку

 

 

    Телефон приймальної комісії для довідок: (056) 371-51-10, (097) 239-14-79

 

 

Бланк заяви-анкети (додаткова сесія)

 

Зразок заповнення заяви-анкети (додаткова сесія)

 

Вибір предметного тесту ЄФВВ

 

Інструкція з реєстрації