Реєстрація на спеціально організовану сесію ЄВІ

    Реєстрація вступників для здобуття освітнього ступеня магістра на спеціальну сесію єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) відбуватиметься з 27 липня по 05 серпня, іспит відбудеться 11 вересня. Пункти тестування для проведення спеціально організованої сесії ЄВІ створюватимуться в усіх обласних центрах (окрім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у м. Сєвєродонецьк і м. Слов’янськ.

 

    Результати спеціальної сесії ЄВІ можна буде використати для вступу лише на контракт. Спеціальна сесія – платна, вартість 540 гривень.

 

    Реєстрація вступників відбуватиметься із застосуванням дистанційних технологій.

 

    Для реєстрації необхідно на електронну пошту приймальної комісії [email protected] одним електронним листом надіслати скан-копії (фотокопії) наступних документів:

 

-      заповнена і підписана вступником заява-анкета; 

-      документ, що посвідчує особу вступника (паспорт або ID-картка);

-      облікова картка платника податків;

-      фотокартка для документів;

-      документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень).

 

    В темі електронного листа вступник обов'язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові.

 

    В тексті електронного листа вступник обов'язково вказує:

 

-      прізвище, ім'я, по батькові;

-      реєстраційний номер облікової картки платника податків;

-      спеціальність та освітню програму, на яку планує вступати (перелік спеціальностей та освітніх програм університету – на сайті приймальної комісії на сторінці «Спеціальності та освітні програми» розділу «Магістратура та аспірантура»).

 

 

    Перед заповненням анкети уважно ознайомтеся з інструкцією з реєстрації для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

 

 

    Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність вказаних даних та наявність прикріплених до нього електронних документів.

 

 

    Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення. У разі успішної реєстрації вам буде надіслано електронну копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оформлений екзаменаційний листок можна буде отримати засобами поштового зв’язку, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті, або особисто в приймальній комісії університету.

 

 

    Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Кошти зараховуються на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти упродовж трьох робочих днів.

 

    Офіційне оголошення результатів третьої сесії ЄВІ здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 10 календарних днів із дня проведення іспиту.

 

    Телефон приймальної комісії для довідок: (056) 371-51-10

 

 

Бланк заяви-анкети

 

Приклад заповнення заяви-анкети

 

Інструкція з реєстрації на спеціально організовану сесію Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ)