Реєстрація для проходження магістерського тесту навчальної компетентності

    В 2022 році реєстрація вступників для здобуття освітнього ступеня магістра для проходження магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) відбуватиметься з 27 червня по 18 липня, іспит відбудеться з 10 по 17 серпня (основна сесія).

 

    Магістерський тест навчальної компетентності є обов’язковим при вступі на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування».

 

    Звертаємо увагу, магістерський тест навчальної компетентності буде проводитися у населених пунктах відповідно до Переліку.

 

Перелік населених пунктів, на території яких буде створено тимчасові екзаменаційні центри...

 

 

    Реєстрація вступників відбуватиметься із застосуванням дистанційних технологій.

 

    Для реєстрації необхідно на електронну пошту приймальної комісії [email protected] одним електронним листом надіслати скан-копії (фотокопії) наступних документів:

 

-      заповнена і підписана вступником заява-анкета; 

-      документ, що посвідчує особу вступника (паспорт або ID-картка);

-      облікова картка платника податків;

-      документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання до 2022 року;

-      для осіб, які потребують створення у пунктах тестування особливих (спеціальних) умов – медична довідка за формою 086-3/о;

-      довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази з питань освіти).

 

 

    В темі електронного листа вступник обов'язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові.

 

 

    В тексті електронного листа вступник обов'язково вказує:

 

-      прізвище, ім'я, по батькові;

-      реєстраційний номер облікової картки платника податків;

-      спеціальність та освітню програму, на яку планує вступати (перелік спеціальностей та освітніх програм університету – на сайті приймальної комісії на сторінці «Спеціальності та освітні програми» розділу «Магістратура та аспірантура»).

 

    Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність вказаних даних та наявність прикріплених до нього електронних документів.

 

 

    Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення. У разі успішної реєстрації вам буде надіслано електронну копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті.

 

 

    Телефон приймальної комісії для довідок: (056) 371-51-10, (097) 239-14-79

 

Бланк заяви-анкети

 

Зразок заповнення заяви-анкети (для випускників 2022 року)

 

Зразок заповнення заяви-анкети (для випускників минулих років)